beats by dre cheap

Rock jesen uz Bombaj Štampu, Dubiozu Kolektiv i Hladno Pivo


Jesen u Sarajevu će biti itekako zanimljiva, gledano sa rock strane. Najprije imamo nastup Bombaj Štampe 24. u Domu Mladih, a zatim Dubiozu Kolektiv i Hladno Pivo u okviru Tuborg Green Spota.

Đuro i njegova Bombaj Štampa će 24. septembra, sa početkom u 21 sat održati koncert u Domu Mladih. Ulaznice možete nabaviti na platou Skenderije u predprodaji koštaće 12, dok će na dan koncerta karta biti 15 KM. Ne trebam ni pisati ništa o njima jer ih svi dobro znate...

A krajem septembra i početkom oktobra, tačnije 30. septembra i 1. oktobra, održava se Tborg Green Spot ispred platoa Zetre.  Koncerti će se održati ispod velikog Tuborgovog šatora čiji je kapacitet 2500 ljudi, koji će za ovu priliku biti postavljen na parkingu ispred dvorane Zetra.

Dubioza Kolektiv nastupa prve večeri, tj. u petak a cijena ulaznica je 15 KM. Hladno Pivo je sutradan, cijena je ista. Obje karte - paket, možete kupiti za 20 KM dok su cijene pojedinačnih ulaznica navedene gore. Možete ih nabaviti na KupiKartu.ba ili na platou Skenderije. Ulaz na koncerte počinje od 19:30.

Oba benda sviraju posljednje koncerte aktuelnih turneja upravo u Sarajevu. Dubioza kolektiv ovim koncertom završava turneju za album "5 do 12". Ovo je poslije Nastupa na Tuzlanskom festivalu "Kaleidoskop" tek drugi Dubiozin koncert u BiH u 2011. godini

Hladno pivo zatvara turneju "Dodvoravanje" prije velikog koncerta u zagrebačkoj "Areni" kada počinje koncertna promocija njihovog novog albuma "Svijet glamura".

RockFans! ®
http://rockfans.blogger.ba
20/09/2011 19:59